search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Ισπανία: Κρίση στους Σοσιαλιστές -Παραιτήθηκε ο Σάνστες

01.10.2016 18:40
 Ισπανία: Ο Σάντσεθ «αφήνει» τους Podemos και κάνει άνοιγμα στους κεντρώους Ciudadanos - Media

Όπως όλα δείχνουν σε Τρίτη εκλογική αναμέτρηση οδεύει η Ισπανία., καθότι πριν από λίγη ώρα, μετά από 11 ώρες συνεδρίασης, ο γενικός γραμματέας του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσες παραιτήθηκε καθότι η ομοσπονδιακή επιτροπή του κόμματος, απέρριψε την πρόταση του για την σύγκληση ενός έκτακτου συνεδρίου για την εκλογή του Σάντες από την εκλογική βάση του κόμματος.

 Με 132 ψήφους κατά και 107 ο Σάντσες δήλωσε την παραίτησή του και τώρα αναμένεται η επιτροπή του κόμματος να προσχωρήσει σε όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε να εκλέξουν νέο γενικό γραμματέα.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου – ημέρα όπου θα διαλυθεί ξανά το κοινοβούλιο της χώρας-   θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους Σοσιαλιστές να προλάβουν να οργανώσουν συνέδριο για την εκλογή νέου γενικού γραμματέα πριν τις εκλογές τις 18ης Δεκεμβρίου.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:58