search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:43
MENU CLOSE

Γνωστός ποδοσφαιριστής εξομολογείται: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου (Video)

02.10.2016 08:35
26-08-2015 - Media

 

Συχνά, οι αθλητές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο -παρότι φαντάζουν «ημίθεοι» στους κοινούς θνητούς- αντιμετωπίζουν προβλήματα ίδια με όλους μας. Ενίοτε, δε, τα προβλήματα αυτά εκδηλώνονται με εξαιρετικά ακραίο τρόπο, που μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλέπτες κινήσεις.

Ο Jason McAteer, πρώην ποδοσφαριστής της Λίβερπουλ και της Μπόλτον, εξομολογήθηκε πρόσφατα, στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, ότι σκέφθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε μια ανατριχιαστική στιγμή της συνέντευξής του, o McAteer είπε ότι υπήρξε μια στιγμή, την ώρα που οδηγούσε από το σπίτι του προς το σχολείο του παιδιού του, που σκέφτηκε να ρίξει το αυτοκίνητό του στον τοίχο του τούνελ που διέσχιζε και να τελειώνει με όλα.

Ο πρώην μέσος εξήγησε ότι όταν εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο το 2007 έπαθε κατάθλιψη και αδυνατούσε να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση της ζωής του. Τόνισε, δε, ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε δραματικά και τον οδήγησε στο να σκεφθεί ακόμα και την αυτοκαταστροφή. Τελικά, ο McAteer εξήγησε ότι η σκέψη του παιδιού του τον απέτρεψε από το απονενεοημένο διάβημα και ότι με τη βοήθεια της μητέρας του και ψυχολόγου κατόρθωσε τελικά να ξεπεράσει την κατάθλιψη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40