search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Νέος «πόλεμος» κυβέρνησης-ΝΔ με φόντο τη δημοσκόπηση της «Αυγής»

02.10.2016 10:08
Μαξίμου: Ιδού οι αποδείξεις ότι η ΝΔ ετοιμάζει νέο μνημόνιο - Media
 
Δριμεία επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσαν κυβερνητικές πηγές, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και δηκτικό σχόλιο για την τοποθέτηση του κ. Θεοδωρικάκου σχετικά με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην «Αυγή της Κυριακής».
 
Συγκεκριμένα, οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σημείωσαν ότι «είναι λογικό να βιάζεται η ΝΔ. Ο χρόνος μετράει σε βάρος της και η αλλαγή του κλίματος στην κοινωνία και την οικονομία τινάζει στον αέρα τις πολιτικές της επιδιώξεις».
 
Παράλληλα, ωστόσο, προσέθεσαν ότι «η ΝΔ βιάζεται και για άλλους λόγους. Προσπαθεί να σώσει ότι έχει απομείνει από το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους καναλάρχες. Προσπαθεί να αποτρέψει την διαλεύκανση των θαλασσοδανείων στα οποία είναι χωμένη βαθειά μέχρι τον λαιμό.
 
Προσπαθεί να διαφυλάξει κάτι από την χαμένη τιμή του παλιού πολιτικού συστήματος, την ώρα που οι δυσώδεις υποθέσεις αποκαλύπτονται κατά δεκάδες, είτε πρόκειται για τον χώρο της Υγείας, είτε για τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, είτε για τα κομματικά ταμεία της διαπλοκής. Και πάει λέγοντας».
 
Οι κυβερνητικές πηγές τόνισαν χαρακτηριστικά ότι «ας μην αγχώνονται άδικα. Εκλογές θα γίνουν. Το φθινόπωρο του 2019. Και ο λαός θα κρίνει ελεύθερα και ανεπηρέαστα».
 
Τέλος υπογράμμισαν χαρακτηριστικά: «Μιλάει και ο κ. Θεοδωρικάκος για δημοσκοπήσεις. Μάλιστα. Υποθέτουμε με το κύρος του δημοσκόπου που προέβλεψε με ασφάλεια βέβαιη νίκη της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές. Η με τον αέρα των επιτυχιών της GΡΟ που έχει πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις από το 2012 μέχρι σήμερα».
 
Νωρίτερα, η ΝΔ σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση είναι τονίσει ότι «η δημοσκόπηση, που δημοσιεύει σήμερα  η “Αυγή”, έχει προκαλέσει πανικό στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιβεβαιώνει την τεράστια δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση και το αίτημα της πλειοψηφίας να γίνουν εκλογές, ώστε να αποκτήσει αξιόπιστη κυβέρνηση ο τόπος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο το καλύτερο για τον Ελληνικό λαό και την πατρίδα μας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38