search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Καραμανλή στην Τήνο

02.10.2016 14:10
Τετ α τετ Μητσοτάκη - Καραμανλή στην Τήνο - Media

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο τόπος της συνάντησης ήταν η Τήνος και συγκεκριμένα φιλικό σπίτι και των δύο. Όπως είναι γνωστό ο κ. Μητσοτάκης διαθέτει εξοχικό σπίτι στο νησί, όπου και ταξίδεψε την Παρασκευή το απόγευμα μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα για λίγες μέρες ξεκούρασης.

Την ίδια ώρα στο νησί βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με οικογενειακούς φίλους. Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, οι δύο πολιτικοί άνδρες, βρήκαν την ευκαιρία, να τα πουν για όλους και για όλα και κυρίως για τις εξελίξεις στην Αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και στα θέματα της κεντρικής πολιτικής.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη συνάντηση, έρχεται μόνο λίγες μέρες μετά τη συζήτηση που είχαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής στο γραφείο του πρώτου στο Παγκράτι, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αμέριστη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να πολιτευθεί ενωτικά στο εσωκομματικό πεδίο. 

Πηγή: parapolitika.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24