search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:18
MENU CLOSE

Γιαννίτσης ή πυρηνικά

07.12.2009 12:35

Η τοποθέτηση του γνωστού καθηγητή του Οικονομι κού του Πανεπιστημίου Αθηνών Τάσου Γιαννίτση στη θέση του προέδρου των Ελληνικών Πετρελαίων εκτιμάται ότι καταδεικνύει την επιδίωξη της κυβέρνη σης για αποκατάσταση των σχέσεων της διοίκησης με τους εργαζομένους και το συνδικάτο, τη διατήρηση της καλής εικόνας του ομίλου προς την αγορά και την ανάδειξη του ισχυρού ρόλου του Δημοσίου στην επιχείρηση

Η τοποθέτηση του γνωστού καθηγητή του Οικονομι κού του Πανεπιστημίου Αθηνών Τάσου Γιαννίτση στη θέση του προέδρου των Ελληνικών Πετρελαίων εκτιμάται ότι καταδεικνύει την επιδίωξη της κυβέρνη σης για αποκατάσταση των σχέσεων της διοίκησης με τους εργαζομένους και το συνδικάτο, τη διατήρηση της καλής εικόνας του ομίλου προς την αγορά και την ανάδειξη του ισχυρού ρόλου του Δημοσίου στην επιχείρηση. Κι ακόμη κι αυτοί που διατηρούν πικρές αναμνήσεις από το περιβό ητο νομοσχέδιό του για το ασφαλιστικό δεν μπορούν να μην παραδεχθούν ότι χρειάζεται κάποιο δικό του έμπειρο άνθρωπο το Δημό σιο σε μια εταιρείακλειδί για την εγχώρια ενεργειακή αγορά και όχι μόνο. Ιδίως όταν ο σημερινός επικεφα λής της Γ. Κωστόπουλος δεν διστάζει να δηλώσει δημοσίως ότι είναι υπέρ της πυρηνικής ενέργειας!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:17