search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:47
MENU CLOSE

Φίλης: Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα στα σχολεία – Δεν υπάρχουν εσωτερικά σύνορα στην Ελλάδα

03.10.2016 07:39
2590711.jpg

 

 

«Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα μετά τις 2 το μεσημέρι στα σχολεία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης. «Δεν συζητεί η Πολιτεία ζητήματα δικαιωμάτων, ούτε υπάρχουν στην Ελλάδα εσωτερικά σύνορα» τόνισε χαρακτηριστικά απαντώντας στις αντιδράσεις που υπάρχουν σε περιοχές όπως το Ωραιόκαστρο.

Για το μάθημα των Θρησκευτικών σημείωσε πως η συζήτηση έχει εξαντληθεί, παρέπεμψε στη δήλωσή του στη Βουλή σημειώνοντας ότι την ευθύνη την έχει το υπουργείο Παιδείας και πως θα γίνει συζήτηση για βελτιώσεις στον τρόπο διδασκαλίας, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς. 

Με αφορμή την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, ο κ. Φίλης ανέφερε ότι θα ενισχυθούν τα προγράμματα σχολικού αθλητισμού και οι δραστηριότητες αγωγής υγείας, σημειώνοντας ότι το υπουργείο δίνει προτεραιότητα στη γυμναστική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:46