search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:29
MENU CLOSE

Εκατομμυριούχος παντρεύτηκε την… εγγονή του – Δεν σκοπεύει να την χωρίσει

03.10.2016 08:07
Εκατομμυριούχος παντρεύτηκε την… εγγονή του - Δεν σκοπεύει να την χωρίσει - Media

 

Ένας  68χρονοςεκομμυριούχος  από το Μαϊάμι ανακάλυψε πως η 24χρονη σύζυγός του είναι εγγονή του, κυριολεκτικά.Όπως αναφέρουν φίλοι του ζευγαριού στην Florida Sun Post, ο 68χρονος υπέστη σοκ όταν έμαθε πως στην πραγματικότητα η γυναίκα του, με την οποία ήταν παντρεμένος μόλις τρεις μήνες, ήταν βιολογική εγγονή του.

Ο άνδρας και η 24χρονη νύφη ζούσαν τον έρωτά τους για αρκετούς μήνες μέχρι που ανακάλυψαν ένα οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών του 68χρονου.Το άλμπουμ περιελάμβανε φωτογραφίες του 68χρονου από τον πρώτο του γάμο με τα παιδιά του, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πατέρας της κοπέλας.

«Όταν στο άλμπουμ είδα τον πατέρα μου ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, με κυρίευσε η απελπισία και η απόγνωση», δήλωσε η 24χρονη στη Florida Sun Post η οποία εξήγησε πως η πρώτη σύζυγος του «άντρα» της, αφού χώρισαν έφυγε από το Μαϊάμι και δεν κράτησε καμία επαφή μαζί του. Με αποτέλεσμα εκείνος να μην γνωρίζει τι κάνουν τα παιδιά του ή να μάθει για τα εγγόνια του.  

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως ο 68χρονος είναι ο παππούς της 24χρονης το ζευγάρι δεν σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο. «Αν δεν το είχαμε ανακαλύψει θα ζούμε μαζί και ευτυχισμένοι. Το ότι είμαστε συγγενείς δεν αλλάζει κάτι» σημείωσαν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:29