search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:49
MENU CLOSE

Βραβείο GOLD απέσπασε το myF2G app στην κατηγορία Mobile Εφαρμογές για Καταναλωτές

03.10.2016 16:02
To WIND F2G App καίγεσαι να το ανακαλύψεις - Media

 

Βραβείο GOLD απέσπασε το myF2G app στην κατηγορία ‘’Mobile Εφαρμογές για Καταναλωτές’’ των Cyta Mobile Excellence Awards 2016 που για ακόμη μια φορά ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο του Mobile Business και Marketing στην χώρα μας.

Τo myF2G app για κινητά αποτελεί ένα κανάλι ψηφιακής επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των συνδρομητών F2G, που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα κανάλια, τόσο σε επίπεδο καινοτομίας όσο και σε επίπεδο αποτελεσματικότητας.

Ειδικότερα, η εφαρμογή myF2G που αναπτύχθηκε για λειτουργικά iOS, Android και Windows Phone, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο της σύνδεσής τους (υπόλοιπο λογαριασμού, υπολειπόμενος χρόνος πακέτων ομιλίας/SMS/MB, κλπ), να ενημερωθούν και να ενεργοποιήσουν πακέτα, να ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας τους από όπου και αν βρίσκονται (μέσω Pay Pal, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, κτλ), να βρουν το πλησιέστερο κατάστημα WIND, να επωφεληθούν από προσφορές, να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και να βρουν χρήσιμες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή θα βρείτε  στο https://www.wind.gr/gr/f2g/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:49