search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:54
MENU CLOSE

Η OTEAcademy γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη στις 5 Οκτωβρίου

03.10.2016 16:06
Συνεχίζεται η απεργία στον ΟΤΕ - Συγκέντρωση στο υπ. Εργασίας - Media

 

Η OTEAcademy, μοναδικό στην Ελλάδα μέλος του διεθνούς οργανισμού Customer Experience Professionals Association (CXPA), θα συμμετάσχει για 4η συνεχή χρονιά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εμπειρίας Πελάτη, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, διοργανώνοντας μία ειδική εκδήλωση, σε συντονισμό με τα υπόλοιπα μέλη του CXPA ανά τον κόσμο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εταιρείες από διάφορους κλάδους που πιστεύουν στην αξία της «Εμπειρίας του Πελάτη», θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην κορυφαία παγκόσμια κοινότητα του Customer Experience και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σε ειδικό workshop που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της OTEAcademy.

Η OTEAcademy, είναι μέλος του CXPA από το 2012, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα European Exchange Meetings. Έχει στο δυναμικό της 5 Certified Master Practitioners από το Academy of Service Excellence (UK) και 7 Professional Customer Experience Trainers. Διαθέτει μοναδική τεχνογνωσία στον τομέα του customer experience, έχοντας υλοποιήσει περισσότερα από 1.100 σεμινάρια – εκπαιδευτικά workshops σε θέματα «Εμπειρίας Πελάτη», στα οποία έχουν συμμετάσχει πάνω από 12.000 στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες.

O εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Εμπειρίας Πελάτη θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της OTEAcademy.

Σχετικά με την ΟΤΕAcademy

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος οργανισμός επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Με κύρια δραστηριότητα το business training, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), ενώ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις 18.500τ.μ. που διαθέτει παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας για διάφορες δραστηριότητες όπως οργάνωση εκπαιδεύσεων, εταιρικών συναντήσεων, συνεδρίων κ.λπ. Επιπλέον, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στο customer experience, η OTEAcademy προσφέρει και τη σειρά επαγγελματικών εκπαιδεύσεων Love2Learn®, που στοχεύει στην εξέλιξη του εκπαιδευόμενου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, μέσα από μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία βασισμένη στις βιωματικές ασκήσεις, το δημιουργικό παιχνίδι και τις τέχνες. Η OTEAcademy  αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη εκπαίδευσης των μεγαλύτερων διεθνών φορέων και ινστιτούτων τεχνολογίας, όπως η Cisco, η Alcatel – Lucent, η Oracle, η Microsoft κ.λπ. και είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο της Pearson Vue, του μεγαλύτερου οργανισμού πιστοποίησης διεθνώς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15