search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58
MENU CLOSE

Μακάβριο εύρημα σε οικόπεδο στους Αγίους Αναργύρους – Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτες

03.10.2016 16:57
Μακάβριο εύρημα σε οικόπεδο στους Αγίους Αναργύρους - Πτώμα γυναίκας τυλιγμένο σε κουβέρτες - Media
 
Μπροστά σ’ ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε η ιδιοκτήτρια ενός οικοπέδου κοντά στο ρέμα της Εσχατιάς στους Αγίους Αναργύρους, το μεσημέρι της Δευτέρας. Τυλιγμένο μέσα σε κουβέρτες και σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης ήταν το πτώμα μιας γυναίκας.
 
«Είχα καιρό να έρθω στο κτήμα και ο μόνος λόγος που ήρθα σήμερα ήταν, γιατί με ειδοποίησαν γείτονες ότι κάποιοι είχαν κατασκηνώσει παράνομα στην ιδιοκτησία μου, μετατρέποντας το σε σκουπιδότοπο. Μου κίνησε όμως την περιέργεια  ένας σωρός από κουβέρτες, σαν κάποιος να είχε τυλίξει κάτι και να το είχε αφήσει εκεί. Πλησιάζοντας κοντά  η μυρωδιά της αποσύνθεσης με έκανε αρχικά να υποθέσω ότι ήταν κάποιο ψόφιο ζώο» , είπε στην κατάθεσή τους στους αστυνομικούς η Π.Ζ. ιδιοκτήτρια του κτήματος, που βρήκε το πτώμα της γυναίκας.
 
Στο οικόπεδο  πήγε και ο ιατροδικαστής για να κάνει νεκροψία στο μακάβριο εύρημα.
 
Όπως διαπίστωσε πρόκειται μάλλον για γυναίκα  σε κατάσταση προχωρημένης σήψης με βαμμένα μαύρα μαλλιά, ενώ βρέθηκαν και υπολείμματα από τα ρούχα που φορούσε. 
 
Θα πρέπει να βρισκόταν εκεί για περισσότερες από 30 ημέρες, αφού μόλις που διακρινόταν ότι επρόκειτο για ανθρώπινη σορό. 
 
Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κανένα άλλο στοιχείο σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας. Είναι όμως βέβαιο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, με τους δράστες να επιχειρούν να εξαφανίσουν τόσο το πτώμα όσο και τη γυναίκα, επιλέγοντας αυτό τον φρικτό τρόπο.
 
Περισσότερα στοιχεία σχετικά  με την ταυτότητα του θύματος και τα αίτια θανάτου αναμένεται να προκύψουν από την νεκροτομή, καθώς επίσης και από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. 
 
Οι αστυνομικοί εξετάζουν και όλες τις ανεξιχνίαστες πρόσφατες υποθέσεις εξαφάνισης από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58