search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28
MENU CLOSE

Η χιουμοριστική απάντηση Κύπριου ιδιοκτήτη οίκου ανοχής στην Αγγλία: Δανείσαμε τα λεφτά στον… Τσίπρα (Video)

03.10.2016 18:03
Η χιουμοριστική απάντηση Κύπριου ιδιοκτήτη οίκου ανοχής στην Αγγλία: Δανείσαμε τα λεφτά στον... Τσίπρα (Video) - Media

 

Ασύλληπτη ατάκα Κύπριου, ο οποίος κατηγορείται στην Αγγλία για λειτουργία παράνομου οίκου ανοχής, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του BBC για το πού βρίσκονται τα 7 εκατομμύρια λίρες που φέρεται να αποκόμισε από την «επιχείρηση» του.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο 66χρονος Αχιλλέας Νεοφύτου κατηγορείται ότι είχε στήσει έναν παράνομο οίκο ανοχής στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Ο εν λόγω οίκος ανοχής εντοπίστηκε από την αστυνομία και ο Κύπριος εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης, και σε δηλώσεις του αρνήθηκε πως το Libra Club, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, λειτουργούσε ως οίκος ανοχής.

Ο 66χρονος, μίλησε στο BBC για την υπόθεση και οι απαντήσεις του έδωσαν τροφή για σχόλια.

Αρχικά ο δημοσιογράφος του BBC τον ρώτησε: “Λειτουργούσατε ένα κλαμπ όπου άνθρωποι πήγαιναν για να κάνουν σεξ με ιερόδουλες, αυτό δεν είναι οίκος ανοχής;”.

”Όχι, γιατί ούτε εσείς, εσείς λέτε ότι ήταν οίκος ανοχής, πώς ξέρετε ότι ήταν οίκος ανοχής;” απάντησε εκείνος.

Όμως η κορυφαία ατάκα του Αχιλλέα Νεοφύτου ακούστηκε στην ερώτηση “που είναι τα λεφτά;”, αναφορικά με τα 7 εκατομμύρια λίρες, που φέρεται να αποκόμισε από την “επιχείρησή” του.

“Αχ, πού είναι τα λεφτά, αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Ο καημένος ο Τσίπρας κόντευε να ξεμείνει από λεφτά, ξέρετε, στην Ελλάδα. Και τα δανείσαμε στον Τσίπρα”.

Δείτε το βίντεο:

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28