search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:08
MENU CLOSE

Σήμερα επαναπατρίζονται τα λείψανα των πεσόντων του Noraltas

04.10.2016 05:32
Σήμερα επαναπατρίζονται τα λείψανα των πεσόντων του Noraltas - Media

 

Στην Κύπρο μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, προκειμένου να παραστεί στις τελετές επίσημης παραλαβής και υποδοχής των λειψάνων των 16 Ελλήνων αγωνιστών της Κύπρου, που επέβαιναν στη μοιραία πτήση του αεροσκάφους της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας Νοράτλας Νίκη 4, όταν καταρρίφθηκε στο σημείο όπου βρίσκεται ο Τύμβος της Μακεδονίτισσας, το βράδυ 21ης προς τα ξημερώματα της 22ας Ιουλίου 1974.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών θα παραστεί από κοινού με τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Παναγιώτη Καμμένο, στην τελετή παράδοσης λειψάνων των Ελλήνων Πεσόντων στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στη Λάρνακα, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και άλλων επισήμων ενώ τρισάγιο θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος Β’.

Θα ακολουθήσει η τελετή υποδοχής τους στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:08