search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:47
MENU CLOSE

Εισβολή της τουρκικής αστυνομίας σε τηλεοπτικό σταθμό – Σταμάτησε την εκπομπή του (Photos – Video)

04.10.2016 10:37
Εισβολή της τουρκικής αστυνομίας σε τηλεοπτικό σταθμό - Σταμάτησε την εκπομπή του (Photos - Video) - Media

 

Η τουρκική αστυνομία εισέβαλε σήμερα στα γραφεία ενός από τα κυριότερα φιλοκουρδικά τηλεοπτικά δίκτυα στην Κωνσταντινούπολη και διέκοψε την εκπομπή του, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε απευθείας το ίδιο το κανάλι.

Πολλές δεκάδες δημοσιογράφοι του δικτύου IMCTV βρίσκονταν στην αίθουσα σύνταξης, στο δωμάτιο σκηνοθεσίας και στο τηλεοπτικό πλατό την ώρα που οι δυνάμεις ασφαλείας επενέβησαν για να διακόψουν την εκπομπή του.

Η τουρκική δικαιοσύνη αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα το κλείσιμο του τηλεοπτικού δικτύου IMCTV, που ιδρύθηκε το 2011, μια απόφαση που ελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

<

Μετά την εισβολή της αστυνομίας δημοσιογράφοι του σταθμού συγκεντρώθηκαν στο πλατό του καναλιού και ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται κατά της αστυνομικής εισβολής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:46