search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Η Coca-Cola στο TEDxAcademy: Ένα ταξίδι στην Ελλάδα του 2030, γεμάτο μοναδικές στιγμές απόλαυσης

04.10.2016 13:01
H Coca-Cola στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - Media

 

Η Coca-Cola στήριξε για 3η συνεχόμενη χρονιά το TEDxAcademy, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στη φετινή διοργάνωση, με κεντρικό θέμα «Re-Ιmagine Greece», έδωσαν για ακόμη μία φορά το «παρών» κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα και τον κόσμο, που μέσα από σκέψεις και ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον ταξίδεψαν τους πάνω από 1.400 συμμετέχοντες στην Ελλάδα του 2030. Η Coca-Cola ήταν και φέτος εκεί, ως Premier Partner της διοργάνωσης, αλλά και ως αποκλειστικός χορηγός του Design Alley, της παράλληλης δράσης του TEDxAcademy,  με στόχο την προβολή της δημιουργικής σκέψης.

Η Coca-Cola υποδέχθηκε το κοινό στο δικό της, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, και μέσα από την ενέργεια «Message In A Coca-Cola Bottle» προσκάλεσε τους επισκέπτες να γράψουν το δικό τους μήνυμα για το 2030, να το φυλάξουν μέσα σε ένα σφραγισμένο μπουκάλι Coca-Cola, και να το ανοίξουν σε 14 χρόνια από τώρα. Έτσι, ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο ξεκίνησε, με όχημα το αγαπημένο μας brand! Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, η Coca-Cola πρόσφερε μοναδικές στιγμές απόλαυσης & δροσιάς στους συμμετέχοντες, μετατρέποντας τις στιγμές στο TEDxAcademy σε ακόμα πιο ξεχωριστές!

#TasteTheFeeling

#cocacolagreece

Η ομάδα της Coca-Cola έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της

H ενέργεια «Message In A Coca-Cola Bottle», όπου οι επισκέπτες έγραψαν το δικό τους μήνυμα για το 2030

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50