search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:37
MENU CLOSE

Οι περσινές άδειες Δακτυλίου θα ισχύουν για τους οδηγούς, που προς το παρόν παραμένει σε… διακοπές

04.10.2016 17:40
Επιστρέφει ο Δακτύλιος - «Τσουχτερά» τα πρόστιμα για τους παραβάτες - Media

 

Εντύπωση έχει προκαλέσει σε πολλούς οδηγούς το γεγονός ότι ο Δακτύλιος συνεχίζει τις «καλοκαιρινές του διακοπές», με συνέπεια να συνεχίζει να επιτρέπεται η ελεύθερη μετακίνηση όλων των οχημάτων ανεξαρτήτως αριθμού κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας.

Στην παράταση της… απουσίας του αχώριστου «συντρόφου» των οδηγών στην πρωτεύουσα τα τελευταία 34 χρόνια, συνέβαλε και το γεγονός ότι έως και πριν από λίγες ημέρες δεν είχε αποφασιστεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής και το Υπουργείο Μεταφορών, αν θα ισχύσουν οι περσινές άδειες δακτυλίου ή θα εκδοθούν νέες.

Τελικά, αναλογιζόμενοι την υπάρχουσα καθυστέρηση στην εφαρμογή του μέτρου με δεδομένο ότι όσο προχωρά το φθινόπωρο όλο και περισσότεροι θα παίρνουν πιο συχνά τα αυτοκίνητά τους, η Τροχαία προσανατολίζεται στη «λύση» της χρονικής παράτασης των αδειών που εκδόθηκαν πέρυσι, για μία ακόμα χρονιά.

Αναμένεται βέβαια και η επίσημη ανακοίνωση για την επάνοδο του Δακτυλίου όσο και για το τι θα ισχύει τελικά για τις άδειες.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35