search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:03
MENU CLOSE

Απίστευτη 5χρονη τα «έψαλε» στην Τερέζα Μέι: Έχεις τα χρήματα, ξόδεψε μερικά και βοήθησε ανθρώπους (Video)

05.10.2016 06:58
Απίστευτη 5χρονη τα «έψαλε» στην Τερέζα Μέι: Έχεις τα χρήματα, ξόδεψε μερικά και βοήθησε ανθρώπους (Video) - Media

 

Ένα ξεχωριστό video κάνει το γύρω του διαδικτύου στη Βρετανία και όχι αδίκως. Το video εμφανίζεται η 5χρονη Μπρουκ, η οποία ζητάει επιτακτικά  από την Τερέζα Μέι να κάνει κάτι για τους άστεγους. Το video δημοσίευσε στο Youtube η μητέρα της μικρής.

«Το όνομά μου είναι Μπρουκ Μπλερ και είμαι πέντε ετών. Έχω κάτι να σου πω Τερέζα Μέι», ξεκινά η μικρούλα στο βίντεο, κουνώντας το δάχτυλό της προς την κάμερα.

«Χθες το βράδυ ήμουν έξω στους δρόμους και είδα εκατοντάδες και εκατομμύρια άστεγους ανθρώπους», της λέει. «Θα έπρεπε να ήσουν εκεί έξω, Τερέζα Μέι», συνεχίζει. «Να μοιράζεις μπισκότα, ζεστή σοκολάτα, σάντουιτς, να χτίζεις σπίτια».

Η μικρή όμως δεν σταματά εκεί. «Κοίτα, είμαι μόνο πέντε χρονών, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Μαζεύω χρήματα και ποτέ δεν θα είναι αρκετά», λέει η Μπρουκ και ανεβάζει τον τόνο της φωνής της.

«Έχεις τα χρήματα, ξόδεψε μερικά και βοήθησε ανθρώπους. Αυτό πρέπει να κάνεις, γιατί είχαμε πολλούς πολέμους σε αυτή τη χώρα και δεν μου αρέσει αυτό, Τερέζα Μέι. Είμαι πολύ θυμωμένη!», καταλήγει η μικρή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:01