search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:58
MENU CLOSE

«Λύγισε» μπροστά στην κάμερα ο Μπονούτσι για το δράμα του γιού του: Πήρα μαθήματα από αυτόν (Video)

05.10.2016 09:24
«Λύγισε» μπροστά στην κάμερα ο Μπονούτσι για το δράμα του γιού του: Πήρα μαθήματα από αυτόν (Video) - Media

Για πρώτη φορά ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε δημόσια για τη μεγάλη μάχη που έδωσε ο δίχρονος γιος του Ματέο για να κρατηθεί στη ζωή…

Στάθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου εν όψει των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Ιταλίας ο αμυντικός της Γιουβέντους και λύγισε…

Πριν από μερικές εβδομάδες ο μόλις δύο ετών μικρότερος γιος του Μπονούτσι υποβλήθηκε σε λεπτή επέμβαση σε νοσοκομείο του Τορίνο για να αντιμετωπιστεί η παθολογική ασθένειά του, που δεν έχει γίνει γνωστή. 

Το παιδί ανάρρωνε και όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά. Δυστυχώς, παρουσίασε υποτροπή μερικές ημέρες αργότερα και εισήχθη και πάλι σε κλινική, όπου νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση. Η κατάσταση φαίνεται πια να εξελίσσεται καλύτερα για το παιδί, καθώς αναρρώνει και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι δεν θα παρουσιαστεί άλλη επιπλοκή. 

«Αυτό που πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες μου έδωσε τεράστια δύναμη και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Ματέο, τον αδερφό του και την σύζυγο μου. ‘Ηταν πολύ δύσκολες στιγμές και παλέψαμε όλοι μαζί. Ο Ματέο μου μετέδωσε πολύ δύναμη, μου έδψσε ένα μάθημα, όπως και ο Λορέντσο και η σύζυγος μου. Τέτοιες στιγμές σε ωριμάζουν κι άλλο και σου υπενθυμίζουν τις πραγματικές αξίες της ζωής. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, ναι, είναι κάτι στο οποίο θέλω πάντα να βελτιώνομαι αλλά αυτό που γίνεται στη ζωή είναι πολύ πιο σημαντικό από μια λάθος πάσα ή ένα λάθος μαρκάρισμα. Όταν είσαι καλά στο μυαλό και στην καρδιά μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα» είπε εμφανώς συγκινημένος ο Μπονούτσι, ο οποίος αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε αυτή την οικογενειακή περιπέτεια. 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:58