22/01/2019 17:45:19
7.12.2009

«Μαραθώνιος άφεσης αμαρτιών»

Ένας μαραθώνι ος άφεσης αμαρτι ών, που οργάνωσε η Αρχιεπισκοπή του Μεξικού λόγω της επικείμενης γιορτής των Χριστουγέννων, συγκέντρωσε 5.000 πιστούς στον καθεδρικό ναό της πρωτεύ ουσας. Η επιβλη τική εκκλησία στο ιστορικό κέντρο του Μεξικού, που χτίστηκε στη θέση ενός προϊσπανικού μνημείου, δεχόταν ώρες ατέλειωτες μακριές ουρές μετανο ημένων μέχρι αργά το βράδυ, ενώ οι ιερείς είχαν λάβει «κατ’ εξαίρεσιν» την εντολή να συγχωρούν τις «σοβαρές αμαρτί ες», περιλαμβανομένων και των αμβλώσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής.

Ο καρδινάλιος Ρομπέρτο Ριβέρα, αρχιεπίσκοπος του Μεξικού, οργάνωσε αυτό τον «μαραθώνιο» για να προετοι μάσει την έλευση του Χριστού και του νέου έτους, εξήγησε ο υπεύθυνος της οργάνωσης αυτής. Το Μεξικό έχει τον δεύ τερο κατά σειρά πληθυσμό καθολικών στον κόσμο, αλλά η Καθολική Εκκλησία αντιμετωπίζει εκεί τον αυξανόμενο αντα γωνισμό των Εκκλησιών των Ευαγγελιστών...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.