search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:22
MENU CLOSE

Βούτσης: Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία – Ποια νομοσχέδια «έρχονται» στη Βουλή

05.10.2016 11:18
Βούτσης: Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία - Ποια νομοσχέδια «έρχονται» στη Βουλή   - Media

 

Δεν υπάρχει κανένας κυβερνητικός σχεδιασμός για εκλογές ξεκαθάρισε ο Νίκος Βούτσης συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη αξιολόγηση όσο και στο ζήτημα του χρέους ενώ έδωσε μια ιδέα για τα επόμενα νομοσχέδια που θα φτάσουν στη Βουλή.

“Ελπίζουμε ότι θα τελειώσει η πρώτη αξιολόγηση επισήμως τις επόμενες ημέρες κι ο μισός Οκτώβριος θα διατεθεί, ίσως και κάποιες ημέρες ή εβδομάδες από τον Νοέμβριο, πάντως στόχος είναι εντός του 2016 να έχει κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση. Αυτός είναι ο οδικός χάρτης και με προσδοκία για το χρέος πάλι εντός του 2016, για να έχουμε καθαρή εικόνα πώς θα ξεκινήσει το νέο έτος”, ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο Νίκος Βούτσης απάντησε χαρακτηριστικά λέγοντας: “Είσαι καλά; Τι λες τώρα; Θα εξαντλήσουμε τη περίοδο κανονικότατα γιατί έτσι πρέπει. Έχουμε συνομολογήσει οτι το αποτύπωμα είναι αυτό που αφήνει καθόλη τη διάρκεια και μένει και τελευταίο. Τα ενδιάμεσα μόνο όταν συμβαίνουν υποχρεωτικές καταστάσεις είτε μέσα στη Βουλη είτε στη κοινωνία. Κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος. Μιλάμε για πράγματα τα οποία έχουν σχέση με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης ο οποίος είναι σαφέστατος και αφορά στην επόμενη τριετία”.

Ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα η κυβέρνηση θα καταθέσει στη Βουλή νομοσχέδια για τα αδήλωτα εισοδήματα, το πλαστικό χρήμα αλλά και ακόμα ένα νομοσχέδιο για την κοινωνική οικονομία ενώ το προσχέδιο του προϋπολογισμού θα συζητηθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων σε τρεις συνεδριάσεις στις 19 και 20 Οκτωβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21