search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:33
MENU CLOSE

ΟΠΑΠ: Ελλάδα-Κύπρος σ’ ένα ξεχωριστό παιχνίδι!

05.10.2016 12:34
ΟΠΑΠ: Ελλάδα-Κύπρος σ’ ένα ξεχωριστό παιχνίδι! - Media

 

Ο ΟΠΑΠ, μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, είναι στο πλευρό της και στη νέα προσπάθεια για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Παρασκευής (21:45), όπου η Εθνική Ομάδα θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στην Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με την Κύπρο.

Ο ΟΠΑΠ, μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, είναι στο πλευρό της και στη νέα προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το παιχνίδι με την Κύπρο είναι ξεχωριστής σημασίας. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι μεγάλο. Στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν όχι μόνο Έλληνες φίλαθλοι, αλλά και πολλοί Κύπριοι. Η ατμόσφαιρα θα είναι πανηγυρική, σ’ έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που τους ενώνουν πολλά.

Στο παρελθόν έχουν δώσει πολλά φιλικά παιχνίδια, με το τελευταίο πριν από 8 χρόνια, στις 19 Μαΐου 2008. Τότε η Ελλάδα είχε κερδίσει με 2-0 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Κοντεύουν να συμπληρωθούν 30 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία επίσημη αναμέτρησή τους. Στις 19 Ιανουαρίου 1987 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 1988 η Εθνική ομάδα της Ελλάδος είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ με 3-1 της Κύπρου.

Η Ελλάδα έχει στόχο την πρόκριση από τον όμιλο, για να είναι παρούσα στη ποδοσφαιρική γιορτή που θα γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018. Η πρώτη ομάδα προκρίνεται απευθείας στα τελικά, ενώ οι 8 καλύτερες δεύτερες των 9 ομίλων δίνουν αγώνες μπαράζ για 4 ακόμη εισιτήρια.

Η Κύπρος έχει ως στόχο την υπέρβαση σ’ έναν δύσκολο όμιλο, όπου συμμετέχουν ακόμη το Βέλγιο, η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η Εσθονία και το Γιβραλτάρ.

Ελλάδα και Κύπρος υπόσχονται να προσφέρουν συγκινήσεις σ’ ένα αγώνα που όλοι εύχονται να αποτελέσει διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:32