search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:44
MENU CLOSE

Χαρούλα Αλεξίου: «Τα κόκκινα γάντια ήταν αυθόρμητη κίνηση, σήμερα τη θεωρώ αφελή πράξη»

05.10.2016 14:37
Πωλητήριο στη βίλα της Χάρις Αλεξίου στη Φιλοθέη;  - Media

Η Χαρούλα Αλεξίου μίλησε και εξήγησε γιατί είχε φορέσει τα κόκκινα γάντια στη συναυλία αλληλεγγύης υπέρ των καθαριστριών, και εάν θα το ξανάκανε. 

 

Η Χαρούλα Αλεξίου μίλησε και εξήγησε γιατί είχε φορέσει τα κόκκινα γάντια στη συναυλία αλληλεγγύης υπέρ των καθαριστριών, και εάν θα το ξανάκανε. 

Η τραγουδίστρια εξήγησε σε συνέντευξη της στο athensvoice.gr, ότι η κίνηση της ήταν αυθόρμητη: «Α! Το γάντι αυθόρμητο αλλά και ωραίο. Κοίταξε, τη θεωρώ σήμερα μια αφελή πράξη, όχι για το γιατί αλλά για το πώς. Το να πάω να τραγουδήσω για κάποιους ανθρώπους που “διαδηλώνουν” το πρόβλημά τους το έχω κάνει πολλές φορές και θα το ξανακάνω βέβαια.»

 

Και συνέχισε: «Οι γυναίκες αυτές μου ζήτησαν να πάω να τραγουδήσω και το δέχτηκα. Δεν φαντάστηκα πως θα το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θεωρώ λάθος που πήγα να τραγουδήσω για μια μερίδα απολυμένων γυναικών ούτε με νοιάζει η κακόβουλη κριτική – έχω μέσα μου τη δική μου φωνή δικαιοσύνης που με ησυχάζει. Αλλά, βρε παιδί μου, δεν έπρεπε να πάω στο Σύνταγμα. Λειτουργώ αυθόρμητα και καμιά φορά και παρορμητικά. Μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με συναυλίες φιλανθρωπικού τύπου είμαι πολύ προσεχτική πλέον, γιατί έχουν δει κι εκεί τα μάτια μου…»  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:44