search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Όποιος δεν υποκλίνεται στο άγαλμα του Κιμ Γιονγκ-Ουν… εκτελείται

05.10.2016 15:57
Βόρεια Κορέα: Θα τιμωρήσουμε χωρίς έλεος Αμερικανούς «κατασκόπους» - Media

 

Τις παράξενες εμπειρίες που βίωσε κατά την επίσκεψή του στη Βόρεια Κορέα περιέγραψε ένας Κινέζος τουρίστας στο διαδικτυακό φόρουμ Reddit.

Ο Κινέζος ταξίδεψε μέσω ταξιδιωτικού γραφείου στην Βόρεια Κορέα, το οποίο συμβούλευσε τους τουρίστες να σέβονται τους αυστηρούς κανόνες και τον «Μεγάλο Ηγέτη».

Ο τουρίστας έγραψε: «Δεν έχετε ιδέα πόσο τρελό είναι. Θα πρέπει να υποκλίνεστε σε κάθε άγαλμα του Κιμ Ιλ Σουνγκ και θα πρέπει να δείχνετε σεβασμό στον Αιώνιο Πρόεδρο, Αγαπητό Ηγέτη και Μεγάλο Στρατηγό. Αν αρνηθείτε να υποκλιθείτε στα αγάλματα του Κιμ Ιλ Σουνγκ και του Κιμ Γιονγκ Ιλ θα σας ζητηθεί να το κάνετε πάλι». 

Ο Κινέζος ανέφερε ότι όποιος δεν υπακούσει του απαγορεύουν να βγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του για το υπόλοιπο των διακοπών του και του ζητείται να γράψει μια επιστολή συγγνώμης στους πολίτες της Βόρειας Κορέας.

Αν ο επισκέπτης συνεχίσει να είναι αρνητικός και επιμείνει, τότε στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να κάνει καταναγκαστικά έργα και στην χειρότερη να υποστεί εκτέλεση.

Στη συνέχεια, διηγείτια μια ιστορία που άκουσε με τον Κιμ Ιλ Σουνγκ:

Ο «απόλυτος ηγέτης της Βόρειας Κορέας» επισκέφθηκε μια φάρμα και μόλις αποχώρησε, οι φυτείες ρυζιού μεγάλωσαν 300 φορές γρηγορότερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10