search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:35
MENU CLOSE

Πανικός στο αεροδρόμιο της Ρόδου που εκκενώθηκε

05.10.2016 17:46
Η μοναδική γυναίκα που βούτηξε έπιασε τον Σταυρό στη Ρόδο!  - Media

Όπως αναφέρει η Mirror που επικαλείται Άγγλο επιβάτη, πρέπει κάποιος να έριξε σπρέι πιπεριού.

 

 

Όπως αναφέρει η Mirror που επικαλείται Άγγλο επιβάτη, πρέπει κάποιος να έριξε σπρέι πιπεριού.

Σύμφωνα πάντα με τη Mirror, εκκενώνονται οι αίθουσες αναμονής των επιβατών και δεκάδες άνθρωποι έχουν βγει με τις βαλίτσες τους, έξω στον χώρο στάθμευσης. Όλοι παραπονιούνται για έντονο βήχα, τσούξιμο στα μάτια και φτάρνισμα.

Κάποιοι άλλοι με αναρτήσεις τους μιλούν για άσκηση ετοιμότητας. Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρουν πως δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες στις 19.25 οι επιβάτες μύρισαν μια περίεργη μυρωδιά στην αίθουσα αναμονής. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που εκκένωσε το αεροδρόμιο προληπτικά και μαζί με την πυροσβεστική υπηρεσία έκαναν εκτεταμένο έλεγχο του χώρου. Δεν διαπιστώθηκε κάτι το ύποπτο και εδώ και λίγη ώρα το αεροδρόμιο λειτουργεί πάλι κανονικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24