search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:50
MENU CLOSE

Διάσημος αστέρας του ΝΒΑ κατηγορείται για βιασμό

06.10.2016 09:54
Διάσημος αστέρας του ΝΒΑ κατηγορείται για βιασμό - Media

 

Δικαστικές περιπέτειες για τον Ντέρικ Ρόουζ, καθώς η εισαγγελία του Λος Αντζελες ολοκλήρωσε την έρευνα για το βιασμό μιας νεαρής γυναίκας το 2013. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 28χρονος σούπερ σταρ των Μπουλς τότε και νυν των Νικς της Νέας Υόρκης, μαζί με δύο φίλους του, έδωσαν στη γυναίκα ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τη βίασαν.

«Οι τρεις αυτοί βίασαν την εντολέα μου διαδοχικά και υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν το έγκλημα αυτό», δήλωσε ο δικηγόρος της νεαρής γυναίκας, Γουόκιν ΜακΚόι, κατά την πρώτη ημέρα της δίκης στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Αντζελες. Από την πλευρά του ο δικηγόρος του σταρ του ΝΒΑ, κορυφαίου παίκτη του πρωταθλήματος το 2011, Μαρκ Μπάουτ, δήλωσε πως ο πελάτης του είναι αθώος και η καταγγελία της γυναίκας έγινε για να αποκομίσει οικονομικά οφέλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:50