search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:43
MENU CLOSE

Κινητό Samsung πήρε φωτιά μέσα σε… αεροπλάνο

06.10.2016 10:54
Κινητό Samsung πήρε φωτιά μέσα σε… αεροπλάνο - Media

Κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy Note 7 ανεφλέγη χθες στο εσωτερικό αεροπλάνου αμερικανικής εταιρείας. Το κινητό είχε αντικατασταθεί όταν η εταιρεία είχε κάνει ανάκληση του συγκεκριμένου μοντέλου επειδή είχε παρουσιαστεί πρόβλημα στην μπαταρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC, η αεροπορική εταιρεία Southwest Airlines επιβεβαίωσε ότι ένα από τα αεροπλάνα της, με δρομολόγιο από το Κεντάκι προς το Μέριλαντ, εκκενώθηκε πριν από την απογείωση.

Σε ανακοίνωσή της η Samsung αναφέρει ότι διερευνά την υπόθεση.

«Συνεργαζόμαστε με τις αρχές και την Southwest προκειμένου να πάρουμε στα χέρια μας τη συσκευή και να επιβεβαιώσουμε την αιτία», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. «Μόλις εξετάσουμε τη συσκευή θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες».

Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε στο BBC ότι ένας πελάτης ανέφερε ότι καπνός έβγαινε από μια ηλεκτρονική συσκευή.

«Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα του αεροπλάνου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια μέσω της κύριας πόρτας» .

Ο κάτοχος της συσκευής Μπράιαν Γκριν, δήλωσε στην ιστοσελίδα The Verge ότι είχε αγοράσει τη συσκευή στις 21 Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πάνω στη συσκευασία του κινητού τηλεφώνου υπήρχε ένα μαύρο τετράγωνο εικονίδιο, ένα σύμβολο που η Samsung προσθέτει με σκοπό να διαχωρίζει τις παλιές, μη ασφαλείς συσκευές, από τα μοντέλα αντικατάστασης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40