search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:34
MENU CLOSE

Η Εξεταστική της Βουλής στην συχνότητα… των πρωϊνάδικων!

06.10.2016 13:42
Η Εξεταστική της Βουλής στην συχνότητα… των πρωϊνάδικων!  - Media

 

Έστω και από σπόντα η… Ελένη Μενεγάκη «απασχόλησε» την Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τον δανεισμό των πολιτικών κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης. Τι συνέβη;

Οι βουλευτές-μέλη της Επιτροπής τοποθετούνταν επί της πρότασης που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος για την κλήση εκ νέου στην Εξεταστική του “ισχυρού άνδρα” του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά μετά από την εμφάνιση και τις καταγγελίες που έκανε στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 

«Αποστρέφομαι να γίνει η εκπομπή μας ένα πρωϊνάδικο, ε, η επιτροπή ήθελα να πω» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας συμπληρώνοντας για τον Δημήτρη Κοντομηνά πως «δεν θα επιτρέψουμε να κάνει πρωϊνάδικο την επιτροπή μας». 

«Αυτο το πρωϊνάδικο παρακολουθεί το Μαξίμου» του απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος που «έπιασε στον άερα» το στιγμιαίο λάθος που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προτρέποντας να διαβάσει τις πρόσφατες δηλώσεις Καρανίκα για την Ελένη Μενεγάκη. 

«Κύριε Λοβέρδο νομίζω ότι έχετε ξεπέσει» ήταν η απάντηση του προέδρου της Εξεταστικής Σωκράτη Φάμελου προς τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. 

Εντέλει αποφασίστηκε να μην κληθεί εκ νέου ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην Εξεταστική Επιτροπή.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:33