search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:11
MENU CLOSE

Πολάκης: Η ψηφιακή μαστογραφία θα συνταγογραφείται από τον ΕΟΠΥΥ

06.10.2016 14:05
Πολάκης: Η ψηφιακή μαστογραφία θα συνταγογραφείται από τον ΕΟΠΥΥ - Media
 
Η υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη απομένει, για να υλοποιηθεί η κοινή υπουργική απόφαση βάσει της οποίας η ψηφιακή μαστογραφία θα συνταγογραφείται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ.
 
Τη σημαντική αυτή εξαγγελία, που αφορά όλες τις Ελληνιδες, έκανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η απόφαση βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης, καθώς ήδη έχει υπογραφεί από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
 
Η απόφαση, πέραν από τη σημασία της για τη δημόσια υγεία, αναμένεται να εξοικονομήσει μακροπρόθεσμα πόρους γα το σύστημα Υγείας καθώς η πρόληψη κοστίζει πολύ λιγότερο από την θεραπεία και έρχεται μία μόλις μέρα μετά την διακομματική πρωτοβουλία 45 γυναικών βουλευτών, που ζητούσαν τη συνταγογράφηση της ψηφιακής μαστογραφίας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:10