search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Νέα τροπή στην υπόθεση των παραιτήσεων από την Ένωση του ΣτΕ – Δικηγόρος των καναλαρχών ο σύντροφος της παραιτηθείσας δικαστή

06.10.2016 14:49
Δεύτερος γύρος στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες - Media

 

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των παραιτήσεων δύο μελών του ΣτΕ από την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου, αφού όπως προκύπτει σύντροφος της παραιτηθείσας Κατερίνας Σακελλαροπούλου είναι ο δικηγόρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), Παύλος Κοτσώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο Παύλος Κοτσώνης και ο συνέταιρός του Σπύρος Παππάς, οι οποίοι διατηρούν μεγάλο δικηγορικό γραφείο στις Βρυξέλλες, ως δικηγόροι της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας, έχουν κάνει προσφυγή τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενάντια στον νόμο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παραιτήθηκε από την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ, επικαλούμενη ως αιτία την ανακοίνωση της Ένωσης για την αναβολή της πρόσφατης διάσκεψης για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της δικαστή, το Δ.Σ. της Ένωσης αποδοκίμαζε ως ψευδή όσα αντίθετα αναφέρονται στον Τύπο «με βάση όχι τη δική του αντίληψη για τα πράγματα, αλλά την ανακοίνωση του Προέδρου του Δικαστηρίου, μετατρέποντας ουσιαστικά την Ένωση, για πρώτη, κατά την αντίληψή μου φορά, σε γραφείο τύπου του Προέδρου του Δικαστηρίου».

 

Πηγή: koutipandoras.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50