search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Δείτε το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ – Επιστρέφει η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα»

06.10.2016 16:17
ΕΡΤ: Οδηγίες προς τους εργαζόμενους λόγω κορωνοϊού - Media

 

Τις νέες δράσεις της ΕΡΤ, στο πλαίσιο του νέου προγράμματός της, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο Ραδιομέγαρο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Λάμπης Ταγματάρχης, μαζί με στελέχη της ΕΡΤ.

Ο Λ. Ταγματάρχης παρουσίασε τους άξονες του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας ότι σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί και ο διαγωνισμός που έχει προκηρύξει η ΕΡΤ για πρόσληψη δημοσιογράφων με σύμβαση έργου.

Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, αναφέρθηκε στο προφίλ της ΕΡΤ 1, ως ενημερωτικού καναλιού, της ΕΡΤ 2 ως κανάλι πολιτισμού και ποιοτικής ψυχαγωγίας και της ΕΡΤ 3 ως βήμα της ελληνικής Περιφέρειας στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, η ΕΡΤ θα προσφέρει καθημερινά έξι δελτία ειδήσεων, ενώ οι ενημερωτικές της εκπομπές θα καλύπτουν τρεις ζώνες (δύο πρωινές και μία απογευματινή). Επίσης, στο φετινό πρόγραμμα της ΕΡΤ1:

– Επανέρχεται το «Μένουμε Ελλάδα»

– Θα μεταδίδεται καθημερινή ημίωρη εκπομπή υγείας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

– «Ο Καιρός στην Ώρα του» πριν από το δελτίο των 21.00 ενισχύεται και με δελτίο καιρού για αγρότες, το οποίο επανέρχεται στην ΕΡΤ.

– Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα περιλαμβάνεται ένθετο 10λεπτο για τον πολιτισμό, ενώ θα υπάρχει και καθημερινό πολιτιστικό μαγκαζίνο από τις 16.00 – 17.45.

– Το Champions League, η Euroleague και όλες οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις συνεχίζουν στον «αέρα» της ΕΡΤ.

– Προστίθενται νέες εκπομπές, όπως οι «Focus Economy», «Επωνύμως», «Road», «Ρεπόρτερ», «Διπλανή πόρτα», «Made in Greece».

– Συνεχίζονται οι εκπομπές «Προσωπικά», «Ειδικές Αποστολές» «Μηχανή του Χρόνου», «FOCUS», «Ειδικές Αποστολές», «EUROPE», «Επτά».

Τέλος, το μέλος του ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Έλλη Παπακωνσταντίνου, ανέφερε ότι η ΕΡΤ έχει ενισχύσει μέχρι τώρα την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή με το ποσό των 3,4 εκατ. ευρώ (μέσω του 1,5% και του προγράμματος «μικροφίλμ») ενώ το ποσό θα ανέλθει σε 5 εκατομμύρια ευρώ έως το τέλος του χρόνου.

Στην παρουσίαση μίλησαν επίσης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Μουσικών Συνόλων, Τάσος Συμεωνίδης, ο γενικός διευθυντής Νέων Μέσων, Γιάννης Βουγιουκλάκης και ο διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Παναγιώτης Τσολιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:34