search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:34
MENU CLOSE

Ο Λεμούριος

30.06.2011 21:59
Ο Λεμούριος   - Media

Ο Γουίλιαμ «Μεγάλος Μπιλ» Μαλχόλαντ είναι ένας Ιρλανδοαμερικανός δισεκατομμυριούχος των ηλεκτρονικών συστημάτων. Πρώ­ην μυστικός πράκτορας της CIA, σήμερα διευθύνει τον Οργανισμό Μαλχόλαντ με τη βοήθεια της κόρης του Λουίζ. Όταν ο Μαλχόλαντ παίρνει χαμπάρι ότι ο δημοσιογράφος Γουίλσον Κλίβερ σχεδιάζει να δημοσιεύσει μια εχθρική βιογραφία του, αναθέτει στον άντρα της κόρης του να γράψει την επίσημη γραμμή.

Μπεντζαμίν Μπλακ
Μετάφραση: Μαρία Φακίνου
Εκδόσεις: Καστανιώτης, Σελ.: 137

Ο Γουίλιαμ «Μεγάλος Μπιλ» Μαλχόλαντ είναι ένας Ιρλανδοαμερικανός δισεκατομμυριούχος των ηλεκτρονικών συστημάτων. Πρώ­ην μυστικός πράκτορας της CIA, σήμερα διευθύνει τον Οργανισμό Μαλχόλαντ με τη βοήθεια της κόρης του Λουίζ. Όταν ο Μαλχόλαντ παίρνει χαμπάρι ότι ο δημοσιογράφος Γουίλσον Κλίβερ σχεδιάζει να δημοσιεύσει μια εχθρική βιογραφία του, αναθέτει στον άντρα της κόρης του να γράψει την επίσημη γραμμή. Όμως ούτε ο ίδιος ούτε ο γαμπρός του υπολογίζουν σωστά τις καταχθόνιες υπηρεσίες του «Λεμούριου». Αποδεικνύεται ότι η σιωπή δεν εξαγοράζεται – ακόμα και από κάποιον που ανήκει σε μια από τις πιο πλούσιες δυναστείες της Νέας Υόρκης. Το νέο απο­λαυστικό μυθιστόρημα του Μπέντζαμιν Μπλακ, γνωστού και ως Τζων Μπάνβιλ.

Ξενοφών Μπρουντζάκης [email protected]

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:31