search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24
MENU CLOSE

Ο Α. Μπέος στην απολογία του δείχνει UEFA

30.06.2011 16:15
oldphotos130943023436.jpg

Ο Αχιλλέας Μπέος, στην απολογία του στον τακτικό ανακριτή, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να έχει εντοπίσει τον «ένοχο» της προσωπικής του δίωξης.

Ο Αχιλλέας Μπέος, στην απολογία του στον τακτικό ανακριτή, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να έχει εντοπίσει τον «ένοχο» της προσωπικής του δίωξης. Μην μπερδεύεστε! Δεν είναι τα διάφορα, τουλάχιστον «περίεργα», σχόλιά του για… «μιλημένους», «μπράβους», «προστασία», «φίλους», αλλά οι… υπάλληλοι της UEFA.

Όπως αποκαλύπτει το «tovima.gr», ο κ. Μπέος ανέφερε στον ανακριτή: «Η άκρως συκοφαντική αναφορά των υπαλλήλων της UEFA ότι αποτελώ αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και ότι είμαι ευρέως ύποπτος σε όλη την Ελλάδα για το ότι κατέχω ποδοσφαιρικούς συλλόγους μόνο για παράνομη δραστηριότητα, απέχει κατά πολύ από την παραδοχή ότι συνέστησα και διευθύνω εγκληματική οργάνωση, κατηγορία η οποία πρέπει να στηρίζεται σε απτές αποδείξεις…».

A. X.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:22