search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Συλλήψεις μελών της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα

07.10.2016 11:00
Συλλήψεις μελών της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα - Media

Τα μέλη της συμμορίας των κακοποιών που ειδικεύονταν στις κλοπές  Ι.Χ. και φορτηγών, που στη συνέχεια τα διέλυαν πουλώντας τα εξαρτήματά τους , ως ανταλλακτικά στο εξωτερικό είχαν «απλώσει τα πλοκάμια τους» σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα έβρισκαν την ευκαιρία να διακινούν με ορισμένα από τα αυτοκίνητα που έκλεβαν και ποσότητες ναρκωτικών.

Η δράση της πολυμελούς και με διεθνή χαρακτήρα συμμορίας, τέλειωσε άδοξα όταν ο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής με μια συντονισμένη επιχείρηση στα Ιωάννινα την Αιτωλοακαρνανία και την Αττική, που ξεκίνησε την Πέμπτη το πρωί κι έως αργά το βράδυ βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη, έχουν καταφέρει να συλλάβουν μέχρι τώρα επτά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς, οι οποίοι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τις διωκτικές αρχές εντόπιζαν και έκλεβαν τα ΙΧ, τρεις Νιγηριανούς οι οποίοι εργάζονταν σε ένα συνεργείο στον Ασπρόπυργο όπου τα μέλη της συμμορίας  έκαναν «βίδες’ τα οχήματα και τον Έλληνα ιδιοκτήτη του συνεργείου.

Στο μηχανουργείο οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος κομμένων Ι.Χ. και φορτηγών , εκατοντάδες ανταλλακτικά  αυτοκινήτων, ‘άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας.

Επιπλέον σε κατ΄ οίκον έρευνες των μελών της συμμορίας και στα αυτοκίνητά τους  βρέθηκαν τρία πιστόλια, πλήθος από φυσίγγια, καθώς και μεγάλος αριθμός πλαστών εγγράφων, σφραγίδων, ταυτοτήτων και κλειδιών αυτοκινήτων, οι κάτοχοι των οποίων αναζητούνται.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10