search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:16
MENU CLOSE

ΑΝΕΛ: Εμπαθείς και γελοίοι οι χαρακτηρισμοί Θεοδωράκη

08.10.2016 16:07
ΑΝΕΛ: Εμπαθείς και γελοίοι οι χαρακτηρισμοί Θεοδωράκη - Media

 

Για «γνωστή εμπάθεια» του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη απέναντι στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο κάνουν λόγο οι ΑΝΕΛ, δια της εκπροσώπου τους, Μανταλένας Παπαδοπούλου.

Η κ. Παπαδοπούλου καταλογίζει στον κ. Θεοδωράκη «εχθρικά αισθήματα για την Εκκλησία και την Ορθοδοξία», καθώς και «εθνομηδενιστικές απόψεις» στα εθνικά θέματα.

«Οι εμπαθείς και γελοίοι χαρακτηρισμοί του, αλλά και γενικότερα, όσα εκστομίζει ο κ. Θεοδωράκης χαρακτηρίζονται από ρηχότητα και μικρόνοια. Δεν αντέχουν όχι απλώς σε σοβαρή κριτική, αλλά ούτε καν σε συζήτηση κάποιου στοιχειώδους επιπέδου», συμπληρώνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Νωρίτερα, σε ομιλία του στα Χανιά, ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ «ακραίο συντηρητικό κόμμα». «Αλλά είναι το αγαπημένο κόμμα του κ. Τσίπρα – μετά τον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11