19/12/2018 04:45:29
7.12.2009

Καλά Χριστούγεννα χωρίς τις... πεθερές

Μία αλυσίδα ξενο δοχείων στη Μεγάλη Βρετανία προτείνει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να συμβάλει στον περιορισμό του στρες και του άγχους που συνδέονται με την προ ετοιμασία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέροντας ειδική έκπτωση στα δωμάτια που προορίζο νται για τις πεθερές. Οι οικογένειες που επιθυμούν να απο φύγουν ενδεχόμενες εντάσεις στο σπίτι κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου έχουν τη δυνατότητα να στείλουν την πεθερά τους σε ένα «Χολιντέι Ιν», το οποίο θα προσφέρει αμέ σως έκπτωση κατά 25%.

Η έκπτωση θα εφαρμοστεί από τις 23 ώς τις 29 Δεκεμβρίου στα 194 ξενοδοχεία «Χολιντέι Ιν» ή «Χολιντέιν Ιν Εξπρές» της χώρας. Η περίοδος Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μπορεί να είναι μια εξαιρετικά «βασανιστική» περίοδος, ιδιαίτερα για την οικογένεια που φροντίζει για τις γιορτές και τα γεύματα. Οι κίνδυνοι διενέξεων πολλαπλασιάζονται τότε επί πέντε, δήλωσε πολύ σοβαρά μια ειδικός στις ανθρώπινες σχέσεις...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.