search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:37
MENU CLOSE

Σελίν Ντιόν: Το φάντασμα του νεκρού συζύγου μου με επισκέπτεται καθημερινά!

09.10.2016 10:02
Σελίν Ντιόν: Το φάντασμα του νεκρού συζύγου μου με επισκέπτεται καθημερινά!  - Media

 

Με δάκρυα στα μάτια και έντονη συγκινησιακή φόρτιση η γνωστή Καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν υποστήριξε ότι το… φάντασμα του συζύγου της Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος αποβίωσε τον περασμένο Ιανουάριο, την επισκέπτεται καθημερινά.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Ντιόν κατά τη διάρκεια συναυλίας της, στο πλαίσιο της περιοδείας της με την οποία γιορτάζει το χιλιοστό της σόου, από τη στιγμή που άρχισε την καριέρα της.

Η Σελίν Ντιόν μίλησε για τη διαδικασία προσαρμογής στην απώλεια την οποία βιώνουν τα δύο παιδιά της, χάρη στη βοήθεια της μητέρας της, και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι η ίδια ακόμα αισθάνεται το πνεύμα του συζύγου της (και μάνατζέρ της) στο πλευρό της.

Μάλιστα, στο άνοιγμα της συναυλία της είπε, έντονα συγκινημένη, ότι “ο υπέροχος αγαπημένος μου σύζυγος είναι εδώ απόψε μαζί μας. Είμαι σίγουρη”…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:36