search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:00
MENU CLOSE

«Αν πάρω 100 ευρώ θα πάνε στα παιδιά μου, η τράπεζα δεν θα πάρει, ούτε η Εφορία» – Γνωστός ηθοποιός αρνείται να πληρώσει (Video)

09.10.2016 14:11
«Αν πάρω 100 ευρώ θα πάνε στα παιδιά μου, η τράπεζα δεν θα πάρει, ούτε η Εφορία» - Γνωστός ηθοποιός αρνείται να πληρώσει (Video) - Media

 

Ο Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά ότι δεν πληρώνει Εφορία και αποφεύγει τις τράπεζες.

«Είμαι ήσυχος, έχω βγάλει το Κράτος από το κεφάλι μου, από τις υποχρεώσεις μου, έχω βγάλει τις τράπεζες από τις υποχρεώσεις μου. Αδιαφορώ. Έχω προτάξει τις ανάγκες των παιδιών μου και της οικογένειας μου. Δηλαδή αν πάρω 100 ευρώ θα πάνε στα παιδιά μου, η τράπεζα δεν θα πάρει, η Εφορία δεν θα πάρει. Μου παίρνουν τόσα χρόνια πολλά παραπάνω από αυτά που έχω να μου παίρνει. Το ΙΚΑ μου παίρνει τόσα χρόνια 100πλάσια από αυτά που έπρεπε να μου παίρνει χωρίς να μου τα αναγνωρίζει ως ένσημα. Πληρωμένα χρήματα. Και δεν θα δώσω στο παιδί μου; Δεν θα του πάρω ένα παιχνίδι; Δεν θα του δώσω καλό φαγητό; Δεν θα του δημιουργήσω τη συνθήκη που πρέπει να του δημιουργήσω για να πληρώνω την τράπεζα; Όχι. Όπως εμένα με έριξε έξω η τράπεζα, ας πέσει κι εκείνη έξω. Όταν με παίρνουν από τις τράπεζες τους εξηγώ ότι είναι μάταιο να με ενοχλούν.

 

Πηγή: Zappit 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52