search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:43
MENU CLOSE

Ρήγας: Στην Αριστερά το πολιτικό σχέδιο είναι πάνω από τα πρόσωπα

09.10.2016 15:28
Ρήγας: Στην Αριστερά το πολιτικό σχέδιο είναι πάνω από τα πρόσωπα - Media

 

«Στην Αριστερά το πολιτικό σχέδιο τοποθετείται πάνω από τα πρόσωπα», τονίζει ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενο ανασχηματισμού και συμπληρώνει ότι «ο στόχος μας είναι κοινός και όλοι γνωρίζουμε ότι κανείς από εμάς δεν είναι μόνιμος στη θέση του, είτε στην κυβέρνηση είτε στο κόμμα, όλοι θα κριθούμε από την αποτελεσματικότητά μας στην υλοποίηση των κοινών μας αποφάσεων».

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Real News”, ο κ. Ρήγας υπογραμμίζει ότι την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης θα κρίνουν τομείς όπως: η επιστροφή της χώρας σε αναπτυξιακούς ρυθμούς με τρόπο βιώσιμο και κοινωνικά δίκαιο, η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη και οι βαθιές δημοκρατικές τομές σε ένα μεγάλο φάσμα της δημόσιας ζωής.

«Το προνόμιο και η ευθύνη για τις όποιες αλλαγές προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα ανήκουν ούτως ή άλλως αποκλειστικά στον πρωθυπουργό», επισημαίνει. Για το ενδεχόμενο να μπει στην κυβέρνηση αν δεν είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Γραμματέα του κόμματος, τονίζει ότι ποτέ δεν συνέδεσε τη διαδρομή του στην Αριστερά με προσωπικές επιδιώξεις.

«Ανέλαβα τη θέση του Γραμματέα σε μια δύσκολη συγκυρία, και προσπαθώ να υπηρετώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως έκανα πάντα, το πολιτικό σχέδιο που συμφωνήσαμε συλλογικά. Δεν αντιμετώπισα ποτέ τη θέση αυτή ως ένα πιθανό εφαλτήριο για την προσωπική μου σταδιοδρομία και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στα καθήκοντα που κλήθηκα να αναλάβω», τονίζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:43