search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Σε πάνελ του Τραμπ οι γυναίκες που κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση τον Μπιλ Κλίντον (Video)

10.10.2016 05:33
ΗΠΑ: Η Βουλή των Αντιπροσώπων θα εισαγάγει τη Δευτέρα άρθρο για την παραπομπή του Τραμπ - Media

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σε συνάντηση στο Σέιντ Λούις χθες τέσσερις γυναίκες οι οποίες κατηγορούν τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον για σεξουαλικά παραπτώματα, λίγες ώρες πριν από τη δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση με την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.

“Οι τέσσερις αυτές πολύ γενναίες γυναίκες ζήτησαν να έρθουν εδώ”, δήλωσε ο Τραμπ.

Η Χουανίτα Μπρόντερικ, μια εκ των γυναικών, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις. Ο Τραμπ μπορεί να είπε μερικές κακές λέξεις για τις γυναίκες αλλά ο Μπιλ Κλίντον με βίασε και η Χίλαρι Κλίντον με απείλησε. Νομίζω πως αυτό που έκαναν είναι πολύ χειρότερο».

Ο Τραμπ είχε απειλήσει ότι θα αναφερθεί σε σεξουαλικές απιστίες του συζύγου της Κλίντον κατά τη διάρκεια της δεύτερης αναμέτρησης, και έχει ανεβάσει τον τόνο των επιθέσεών του εναντίον του πρώην προέδρου από την Παρασκευή, όπου αποκαλύφθηκε ένα βίντεο του 2005 στο οποίο ο Τραμπ μιλάει χυδαία για τις γυναίκες.

Το προεκλογικό γραφείο της Κλίντον απάντησε, “Δεν μας εκπλήσσει” να δούμε “την καταστροφική κούρσα (του Τραμπ) προς τον πάτο”, και κάλεσε τη συνάντηση “διαφημιστικό τέχνασμα”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:50