search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:25
MENU CLOSE

Ο γάμος της χρονιάς στην Μύκονο: Το παραμυθένιο νυφικό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι (Photos – Video)

10.10.2016 11:08
Ο γάμος της χρονιάς στην Μύκονο: Το παραμυθένιο νυφικό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι (Photos - Video) - Media

Ένας γάμος ξεχωριστός. Μία αγάπη που «σφραγίστηκε» με τα ιερά δεσμά του γάμου. Γαμπρός, ο Χάρης Μαριόλης ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα ζώντας την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του με την Κατερίνα Μονογυιού, πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες.

Το σκηνικό του γάμου έμοιαζε να είναι βγαλμένο από παραμύθι με πολλά λουλούδια και ανθοστήλες, κόκκινο χαλί και μια γερή δόση… Ελλάδας, αφού η νύφη και ο γαμπρός αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης με παραδοσιακή ελληνική μουσική στο γλέντι.

Πραγματικά ήταν ένας παραμυθένιος γάμος που όλοι σήμερα μιλούν για το όμορφο σκηνικό που απόλαυσαν! Από την υπέροχη διακόσμηση μέχρι το εντυπωσιακό και άκρως ρομαντικό, προσεγμένο, δουλεμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια, νυμφικό, δημιουργία της Άννας Βενέτη. Οι καλεσμένοι έζησαν μοναδικές στιγμές με το ζευγάρι να περνάει με αγαπημένα του πρόσωπα την πιο όμορφη και ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Οι ρυθμοί ήταν εξαντλητικοί, όλα έπρεπε να είναι προετοιμασμένα στην εντέλεια ώστε να μην απογοητευτεί κανείς και κυρίως εκείνη, η λατρεμένη Κυκλαδίτισα. Στον λαμπερό γάμο παρευρέθηκαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι απ’ ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως των Κυκλάδων.

Η Κατερίνα Μονογυιού, έφθασε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου με μια αντίκα Rolls Royce silver Shadow.

Η συνέχεια εντυπωσιακή με τις παράνυφες, τις οποίες είχε επιμεληθεί η συριανή Μαργαρίτα Βουτσίνου (felicia) να κρατούν την τεράστια και αρχοντική ουρά του πολυμορφικού νυφικού της Κατερίνας.

Το μυστήριο τέλεσαν ο Μητροπολίτης Σύρου-Μυκόνου Δωρόθεος Β’ και ο Μητροπολίτης Μεξικού Αθηναγόρας με την συμμετοχή πολλών ακόμα Ιερέων και παρουσία πλήθους κόσμου απ’ όλες τις Κυκλάδες, μεταξύ των οποίων ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Μπρίγγος, η Περιφερειακή σύμβουλος Χριστιάνα Πάπιτση, ο Έπαρχος Σίφνου κ Βενάκης, ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης, ο δήμαρχος Σικίνου Βασίλης Μαράκης, ο αντιδήμαρχος Άνδρου Δημήτριος Λάσκαρης, ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Μιλτιάδης Ατζαμογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τήνου Γιάννης Σιώτος, ο Φοίβος Παρασκευόπουλος πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Αιγαίο, ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Φίλιππος Φόρτωμας, οι πολιτευτές Κυκλάδων Γιώργος Βακόνδιος και Βιργινία Μπαιμπά, ο πρόεδρος της τοπικής της Ν.Δ στην Σύρο, Ευστάθιος Μπαρμπούνης, ο δημοτικός σύμβουλος Σύρου Γουλιέλμος Πρίντεζης, οι πρώην δήμαρχοι Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανάς και Ειρήνη Γρυπάρη, ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, Διονύσιος Μεσσάρης, η Προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, Τσαμπίκα Καράκιζα, ο τέως υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, η γνωστή παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα η οποία μάλιστα και ερμήνευσε το τραγούδι του ζευγαριού, ο Λιμενάρχης και ο Υπολιμενάρχης Μυκόνου, μέλη της ΝΟΔΕ Κυκλάδων (Αλοιμόνου Ευγενία, Παγώνης Ανδρέας, Παραδείσης Ιωάννης-Ιάκωβος) μέλη της ΟΝΕΔ Κυκλάδων και εξίσου πολλά γαλάζια στελέχη καθώς φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να έλειπε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος οποίος ήταν ένας εκ των τριών κουμπάρων του ζεύγους (Θοδωρής Τσέβας, Κατερίνα Νάζου)

Η πυγμαχία μπορεί να είναι η δεύτερη αγάπη μετά την Κατερίνα, καθώς ο Χάρης είναι προπονητής πυγμαχίας και πρώην αθλητής, όμως δεν περίμενε ότι στο έθιμο που οι καλεσμένοι χτυπούν συμβολικά στην πλάτη του γαμπρού.. θα έτρωγε τέτοιο… ξύλο και εν ώρα μυστηρίου! Ωστόσο τέτοιου είδους χτυπήματα για το Χάρη ήταν υποφερτά έχοντας στο πλάι του την Κατερίνα.

Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο «Hippie Fish», στη περιοχή του Άγιου Ιωάννη, με το »Μέγαρον catering» να υποδέχεται το τεράστιο κάλεσμα με ένα δροσερό ποτό της Σύρου! Το κέφι απογειώθηκε με το Μυκονιάτικο συγκρότημα »Αποσπερίτες» ενώ αρκετά γαλάζια στελέχη έδειξαν απο νωρίς τις χορευτικές τους ικανότητες.

Πηγή: Cyclades24.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:24