search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:01
MENU CLOSE

Ο Τραμπ διχάζει και το Χόλιγουντ: Καυγάς Ντε Νίρο και Γιον Βόιτ

10.10.2016 15:17
Ο Τραμπ διχάζει και το Χόλιγουντ: Καυγάς Ντε Νίρο και Γιον Βόιτ - Media
 
Μπορεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο να συγκέντρωσε τα «χειροκροτήματα» του ευρέως κοινού για το βίντεο με το οποίο χαρακτήριζε τον Ντόναλντ Τραμπ «αλήτη» και δήλωνε ότι θα ήθελε να του ρίξει μπουνιά, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν πολυάρεσε σε συναδέλφους του στο Χόλιγουντ.
 
Ο Γιον Βόιτ, βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στην συγκλονιστική «Επιστροφή» και πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Ντε Νίρο μέσω Twitter λέγοντας ότι ντρέπεται για λογαριασμό του.
 
Συγκεκριμένα, σε σειρά από tweets, ο Βόιτ έγραψε ότι «Ντρέπομαι πολύ για το παραλήρημα του συναδέλφου μου Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Τι χυδαίες λέξεις χρησιμοποίησε εις βάρος ενός υποψηφίου για την προεδρία που έχει δουλέψει σκληρότερα από κάθε άνθρωπο που γνωρίζω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για να στείλει ένα θετικό μήνυμα στον λαό».
 
Ο Βόιτ συμπλήρωσε ότι «δεν γνωρίζω άνδρα που να μην έχει χρησιμοποιήσει αντίστοιχους σεξουαλικούς όρους για τις γυναίκες, ιδίως όταν είναι νεώτεροι. Τα λόγια του Τραμπ δεν έκαναν τόσο κακό όσο το άσχημο παραλήρημα του Ντε Νίρο. Τα λόγια του Τραμπ δεν έβλαψαν κανέναν. Φαντάζεστε κάποιος Ρεπουμπλικάνος να χρησιμοποιούσε τέτοιες φράσεις -κατά της Χίλαρι Κλίντον ή του Μπαράκ Ομπάμα. Θα γινόταν “της κόλασης”».
 
Τέλος, ο Βόιτ κάλεσε «όλους τους υποστηρικτές του Τραμπ να καταδικάσουν και να εκφράσουν την οργή τους για τον Ντε Νίρο και όλους τους Ρεπουμπλικάνους προδότες που στράφηκαν κατά του Τραμπ.  Δείξτε ότι είμαστε μαζί του και είθε ο Θεός να του δίνει δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του».
 
Μπροστά στην οργή του Γιον Βόιτ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο περιορίστηκε να απαντήσει ότι ο συνάδελφός του «είναι καλό παιδί αλλά έχει παραισθήσεις».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:00