search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:43
MENU CLOSE

Μάικ Πενς: Δεν εγκαταλείπω τον Τραμπ

10.10.2016 15:29
Μάικ Πενς: Δεν εγκαταλείπω τον Τραμπ - Media
 
Ο Μάικ Πενς, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα ότι εξακολουθεί να τον στηρίζει και ποτέ δεν σκέφτηκε να εγκαταλείψει την κούρσα των προεδρικών εκλογών.
 
Μετά το δεύτερο debate μεταξύ του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον, ο Πενς τόνισε ότι πιστεύει ότι ο Ρεπουμπλικανός μεγιστάνας “λυπάται” για την χυδαία γλώσσα που χρησιμοποίησε αναφερόμενος στις γυναίκες, σε ένα βίντεο του 2005 που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα.
 
Κατά τον Πενς, ο Τραμπ στην τηλεμαχία εμφανίστηκε “ταπεινός” και “ισχυρός”. “Εξέφρασε ειλικρινή μεταμέλεια για τις λέξεις που χρησιμοποίησε” στο βίντεο, πρόσθεσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
 
Σε άλλη συνέντευξη, στο CNN, είπε ότι ποτέ δεν του πέρασε από το μυαλό να αποσυρθεί από υποψήφιος αντιπρόεδρος. “Είναι η μεγαλύτερη τιμή που μου έχει γίνει στη ζωή μου”, είπε χαρακτηριστικά.
 
Από την πλευρά της, η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, η Κέλιαν Κόνγουεϊ, προσπάθησε να “μαζέψει” την απειλή που εκτόξευσε ο μεγιστάνας προς τη Χίλαρι Κλίντον ότι θα την κλείσει στη φυλακή αν εκλεγεί πρόεδρος.
 
Η Κόνγουεϊ σημείωσε ότι αυτήν την απόφαση δεν μπορεί να την πάρει ο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας “σαρκαστική” τη δήλωσή του.
 
Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Morning Joe του MSNBC η Κόνγουεϊ απέφυγε να επιβεβαιώσει την “υπόσχεση” που έδωσε ο Τραμπ ότι θα διορίσει έναν ειδικό εισαγγελέα για να ελέγξει την υπόθεση των email που έστελνε η Κλίντον από τον προσωπικό λογαριασμό της όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.
 
Σχολίασε μόνο ότι στο θέμα αυτό ο Τραμπ “μεταφέρει την αγανάκτηση χιλιάδων ψηφοφόρων που ακούει καθημερινά”.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38