search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:43
MENU CLOSE

«Θλίψη» Πάπα για τον πολιτικό γάμο δύο καλογριών

10.10.2016 17:24
Εκδιδόμενος ...έστειλε στο Βατικανό φάκελο με τα στοιχεία 40 «γκέι κληρικών»  - Media
 
Την θλίψη του για τον πολιτικό γάμο δύο καλογριών εξέφρασε ο Πάπας Φραγκίσκος σύμφωνα με πηγές του Βατικανού.
 
Ο αρχιεπίσκοπος Άντζελο Μπέκιου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ο ποντίφικας αναστατώθηκε από την είδηση ότι δύο καθολικές καλόγριες, γνωστές ως «αδελφή Φεντερίκα» και «αδελφή Ιζαμπέλ» πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο σε πόλη κοντά στο Τορίνο στις 28 Σεπτεμβρίου.
 
Οι δύο γυναίκες είχαν συνδεθεί ερωτικά όταν βρέθηκαν σε αποστολή στη Δυτική Αφρική και αποκάλυψαν ότι έλαβαν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ακολουθώντας τις παραινέσεις του ίδιου του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος απευθυνόμενος σε ΛΟΑΤ άτομα το 2013 είχε πει: «Ποιος είμαι εγώ για να κρίνω».
 
Ο αρχιεπίσκοπος Μπέκιου, ο οποίος είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών του Βατικανού τουίταρε χαρακτηριστικά: «Πόση θλίψη στο πρόσωπο του Πάπα, όταν το διάβασα τα νέα για τις δύο “καλόγριες” που παντρεύτηκαν!».
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:41