11/07/2020 01:03:47

Τα γεύματα Στουρνάρα στην ΤτΕ και τα «μάτια» του Νικολόπουλου

Τα γεύματα Στουρνάρα στην ΤτΕ και τα «μάτια» του Νικολόπουλου  - Media
 
Δυνατό «τζαρτζάρισμα» είχαν ο Γιάννης Στουρνάρας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος για τον ποιον βλέπει και με ποιον γευματίζει ο κεντρικός τραπεζίτης εντός της Τράπεζας της Ελλάδας.
 
Το «ηλεκτρισμένο κλίμα» που επικρατεί όση ώρα καταθέτει στην Εξεταστική Επιτροπή ο Γιάννης Στουρνάρας… «ξέφυγε» όταν ο Νίκος Νικολόπουλος ξεκίνησε να επιτίθεται άγρια στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ρωτώντας τον αν δέχτηκε στο γραφείο του τον συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. 
 
Ο Γιάννης Στουρνάρας απάντησε άμεσα ότι αποτελεί «δικό μου θέμα ποιον προσκαλώ» και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καυγάς: «Στο σπίτι σας να τα κάνετε τα ραντεβού. Όχι στην ΤτΕ με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Να πληρώνουμε εμείς για να καλείς όποιον θέλεις. Με τα λεφτά των Ελλήνων είσαι εκεί» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής με τον κεντρικό τραπεζίτη να του αντιλέγει πως «κι εσύ το ίδιο. Ντροπή σου. Σας ξέρω καλά ποιος είστε. Κρινόμαστε όλοι». 
 
Η κόντρα συνεχίστηκε με τον Νίκο Νικολόπουλο να λέει προς το μέρος του διοικητή της ΤτΕ ότι «και εγώ και ο ελληνικός λαός σε ξέρουμε εσένα. Κατέβα σε εκλογές να σε δούμε. Πάντα διορισμένος ήσουν. Παιδί του σωλήνα», συνεχίζοντας να επιτίθεται στον Γιάννη Στουρνάρα με το ίδιο ύφος και τόνο, επιμένοντας μάλιστα για τα πολιτικά πρόσωπα με τα οποία έχει συναντήσεις στο γραφείο του ο κεντρικός τραπεζίτης. 
 
Όταν κατάφερε, για μια στιγμή, να ανακόψει το κρεσέντο του ανεξάρτητου βουλευτή ο Γιάννης Στουρνάρας ζήτησε να μάθει που τα ξέρει όλα αυτά. Και εισέπραξε την απάντηση του Νικολόπουλου: «Είναι πολλά τα μάτια»…    
 
Λίγο αργότερα, και ενώ τα πνεύματα έδειχναν ότι είχαν ηρεμήσει, ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Νίκος Νικολόπουλος έδωσαν έναν ακόμη γύρο έντασης. «Αν δεχθώ νέα επίθεση δεν θα την αφήσω έτσι και θα απαντήσω. Θα σταματήσω να είμαι του σαλονιού και θα γίνω του αλωνιού» ήταν η διαμαρτυρία του κεντρικού τραπεζίτη προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Σωκράτη Φάμελλο για τα «πυρά» που δεχόταν από τους βουλευτές-μέλη της Επιτροπής. Εκεί βρήκε ευκαιρία και «τρύπωσε» ξανά ο Νίκος Νικολόπουλος που φώναξε «στα μαρμαρένια αλώνια» προς την πλευρά του Στουρνάρα…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.