search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:24
MENU CLOSE

«Γυριστή» Στουρνάρα για τα «ψυχολογικά προβλήματα» Προβόπουλου

11.10.2016 15:45
«Γυριστή» Στουρνάρα για τα «ψυχολογικά προβλήματα» Προβόπουλου  - Media

 

«Τα γύρισε» ο Γιάννης Στουρνάρας σχετικά με την επίμαχη αναφορά που έκανε για τον προκάτοχο του στην ηγεσία της Τράπεζας της Ελλάδας. «Ο κ. Προβόπουλος μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα» είχε αναφέρει νωρίτερα στην Εξεταστική Επιτροπή ο κεντρικός τραπεζίτης.

«Είπα ένα αστείο», ανέφερε ο Γιάννης Στουρνάρας, λίγες ώρες αργότερα όταν του ζητήθηκε από τα μέλη της Επιτροπής να καταθέσει την άποψη του για το πως γίνεται ο σήμερα πρόεδρος του ΔΣ της Eurobank στη Βουλγαρία και πρώην διοικητής της ΤτΕ να έχει, κατά δήλωση του κεντρικού τραπεζίτη, «ψυχολογικά προβλήματα».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Γιάννης Στουρνάρας επέμεινε ότι ο Γιώργος Προβόπουλος ευθύνεται για την Τράπεζα Αττικής λέγοντας πως το ζήτημα θα  μπορούσε να το λύσει εκείνος καθώς είχε τις σχετικές αρμοδιότητες ενώ επιπλέον υποστήριξε για ακόμη μια φορά ότι ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης «είπε ψέματα. Δεν μου έστειλε ποτέ επιστολή» προκειμένου να τον ενημερώσει όταν βρισκόταν στη θέση του υπουργού Οικονομικών για το ζήτημα της τράπεζας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:24