search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:22
MENU CLOSE

Δρίτσας για Στουρνάρα: Μας συμπαραστάθηκε ή μας υπονόμευσε; (Audio)

12.10.2016 15:50
Δρίτσας: Μόνο εμείς μπορούμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση - Media

 

«Εκείνο για το οποίο θα έπρεπε να δώσει απαντήσεις ο κ. Στουρνάρας είναι κατά πόσον συμπαραστάθηκε στην εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση από τη μεριά της δικής του αρμοδιότητας ως όφειλε σε αυτή τη διαπραγμάτευση και αν την υπονόμευσε» επεσήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας στον Real Fm 97,8, μιλώντας για την κριτική που άσκησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος στους χειρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.

Ο Θ. Δρίτσας δήλωσε ότι «ο κ. Στουρνάρας ξέρει πολύ καλά την πραγματικότητα, ξέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση από τον Ιανουάριο που εκλέχθηκε έδωσε μία σκληρή μάχη να διαπραγματευτεί με τους εταίρους έναν νέο δρόμου εξόδου από την κρίση».

Τέλος, κατέληξε: «Εγώ δεν έχω δει πουθενά τον κ.Στουρνάρα να συμπαραστέκεται στην ελληνική κυβέρνηση εκείνη την περίοδο. Είναι δεδομένο ότι δεν συμπαραστάθηκε ως όφειλε. Θεωρώ κουτσομπολιά αυτά που εκστόμισε ο κ. Στουρνάρας αναφορικά με τον Βαρουφάκη και όχι πραγματικές τοποθετήσεις που να συγκροτούν αναζήτηση των πραγματικών αιτιών που οδήγησαν στην επιτυχία ή στη μη επιτυχία της ελληνικής διαπραγμάτευσης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20