search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Είχαν στο σπίτι τους 4 τόνους σκουπίδια! – Έξι συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

12.10.2016 19:51
Είχαν στο σπίτι τους 4 τόνους σκουπίδια! - Έξι συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη  - Media

 

Για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού και της νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος συνελήφθησαν έξι άτομα στην περιοχή της Τούμπας, καθώς είχαν μετατρέψει το σπίτι στο οποίο διέμεναν σε σκουπιδότοπο.

Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από καταγγελίες για την ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης σε σπίτι στην περιοχή της Τούμπας. Για την υπόθεση, συνελήφθησαν έξι άτομα (τέσσερις άντρες και δύο γυναίκες), ηλικίας 19 έως 60 ετών, οι οποίοι διέμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Κατά την έρευνα, σύμφωνα με το dailythess, εντοπίσθηκαν σκουπίδια που είχαν συγκεντρώσει από κάδους απορριμάτων οι συλληφθέντες που στο σύνολό τους ζυγίζουν 4 τόνους περίπου, όπως ανακοινώθηκε!

Επιπλέον, έξω από το σπίτι βρέθηκαν τρία αυτοσχέδια καρότσια και δύο τρίκυκλα, που χρησιμοποιούσαν για την περισυλλογή των σκουπιδιών οι συλληφθέντες. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08