search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:40
MENU CLOSE

Χρειάστηκε 11 ώρες για να … φτιάξει τσάι – Δείτε γιατί του πήρε τόσο (Photos)

13.10.2016 05:50
Χρειάστηκε 11 ώρες για να … φτιάξει τσάι - Δείτε γιατί του πήρε τόσο (Photos) - Media

Οι Βρετανοί φημίζονται για την αγάπη τους για το τσάι, ενώ τα λογοπαίγνια που έχουν γύρω από το τσάι είναι ουκ ολίγα. Ο Μαρκ Ρίτμαν, ο οποίος είναι αναλυτής δεδομένων, πριν από λίγες μέρες χρειάστηκε όχι μια, όχι δύο, αλλά 11 ολόκληρες ώρες για να φτιάξει μια κούπα τσάι καθότι δεν δούλευε ο βραστήρας που έχει στο σπίτι του. Ωστόσο, ο λόγος είναι πιο περίπλοκος από ότι φαίνεται.

Όπως εξήγησε ο Μαρκ μέσα από το Twitter του ο wifi βραστήρας του αντιμετώπιζε πρόβλημα και δεν μπορούσε να συνδεθεί με το κινητό του. Ο Μαρκ έκανε επανεκκίνηση στο σύστημα του βραστήρα και στις ρυθμίσεις του κινητού ώστε να καταφέρει να λειτουργήσει η συσκευή, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι.

Τρεις ώρες μετά την επανεκκίνηση του βραστήρα η σύνδεση δεν είχε ακόμα επιτευχθεί, με τον Μαρκ να συνεχίζει να επιλύσει το τεχνικό πρόβλημα σύνδεσης του κινητού του με τον βραστήρα.

Χρειάστηκαν να περάσουν 11 ώρες ώστε ο βραστήρα να συνδεθεί ξανά με το κινητό και να μπορέσει να ανταποκρίνεται στα φωνητικά μηνύματα που δέχεται.  Αρκετοί από τους φίλους ου Μάρκ του πρότειναν να αγοράσει έναν συμβατικό βραστήρα καθότι ο wifi βραστήρας ενδεχομένως να ήταν πολύ hi-tec για εκείνον.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:39