search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:22
MENU CLOSE

Η απάντηση του Πολάκη σε καρκινοπαθή στη Σύρο που «άναψε» φωτιές (Video)

13.10.2016 06:41
Πολάκης για την ονομαστική ψηφοφορία: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα  (Photo) - Media

Ένταση προκλήθηκε στην είσοδο του αεροδρομίου της Σύρου μεταξύ του αναπληρωτή Υγείας Παύλου Πολάκη και της Συριανής καρκινοπαθούς  Ελένηw Ρούσσου, γνώστη στο νησί για την περιπέτεια υγείας που ζει και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όλα ξεκίνησαν στο νοσοκομείο της Σύρου όταν η κα Ρούσσου ζήτησε από τον κ.Πολάκη να του μιλήσει για να του μεταφέρει τον γολγοθά της γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζει. Εκείνος την ενημέρωσε ότι θα μεταβεί στο αεροδρόμιο και θα της μιλήσει εκεί. Η γυναίκα πήγε στο αεροδρόμιο, ωστόσο δεν κατάφερε να μιλήσει με τον υπουργό, ο οποίος δεν δέχθηκε να την ακούσει λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι έχει έρθει για άλλο λόγο στο νησί. «Δεν μπορώ» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο κύριος Πολάκης προς τη γυναίκα παρουσία και του κ. Κουρουμπλή.

Η απάντηση του Πολάκη εξαγρίωσε την κα. Ρούσσου η οποία ζήτησε τον λόγο για τη συμπεριφορά αυτή.

 «Εμείς σας ψηφίσαμε…εμείς σας βγάλαμε και πρέπει να με ακούσεις και εύχομαι στα παιδιά σας, αν έχετε παιδιά, να μην πάθουν αυτά που έχω πάθει εγώ κ. Πολάκη» είπε η γυναίκα

Ο κ. Πολάκης έγινε… Λούης και τα «πυρά» της γυναίκας δέχτηκαν οι δυο βουλευτές των Κυκλάδων οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για τα προβλήματα.

Πηγή: Cyclades24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11