search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:15
MENU CLOSE

«Γη και ύδωρ» στα αστέρια της Ρεάλ για να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους

13.10.2016 08:34
Ιστορικό κάζο για την Ρεάλ: Εκτός κυπέλλου από ομάδα τρίτης κατηγορίας (Video) - Media

H Ρεάλ Μαδρίτης κρατάει τα αστέρια της, προσφέροντάς τους νέα πλούσια συμβόλαια. Από τον Κριστιάνο  Ρονάλντο στον Γκάρεθ Μπέιλ, από τον Πέπε στον Μόντριτς και τον Τόνι Κρόος. Όλοι τους θα εξακολουθήσουν να φοράνε την φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης για πολλά ακόμα χρόνια. 

 

H Ρεάλ Μαδρίτης κρατάει τα αστέρια της, προσφέροντάς τους νέα πλούσια συμβόλαια. Από τον Κριστιάνο  Ρονάλντο στον Γκάρεθ Μπέιλ, από τον Πέπε στον Μόντριτς και τον Τόνι Κρόος. Όλοι τους θα εξακολουθήσουν να φοράνε την φανέλα της πρωταθλήτριας Ευρώπης για πολλά ακόμα χρόνια. 

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Σύμφωνα με αναφορές των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, ο μάνατζερ του Πορτογάλου σούπερ σταρ, συμπατριώτης του, Ζόρζε Μέντες, βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρες, για μια συμφωνία που θα δεσμεύει τον Ρονάλντο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, έως τα 36 του χρόνια. Ο Ρονάλντο θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2021, με ετήσιες καθαρές αποδοχές 23 εκατομμύρια και θα γίνει ο δεύτερος  πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ισπανία, πίσω μόνο από Μέσι και μπροστά από τον Νειμάρ. Ο Φλερεντίνο Πέρες, στην πραγματικότητα, θα προτιμούσε ένα διετές συμβόλαιο, αλλά στο τέλος αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για τη μεγάλη συμφωνία. Η επίσημη ανακοίνωση θα μπορούσε να γίνει στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ  έχει συμφωνήσει να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου για ακόμα έξι χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης . Ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, ανέφερε ότι ο Μπέιλ, που αποκτήθηκε από την Ρεάλ , με το ποσό- παγκόσμιο ρεκόρ 100 εκατομμυρίων ευρώ το 2013, θα υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022 μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο κεντρικός αμυντικός Πέπε,  που το συμβόλαιό του τελειώνει το επόμενο έτος, θα επεκτείνει τη σύμβασή του μέχρι το 2018, ενώ νέα συμφωνία θα προσφέρει η Ρεάλ και στον Λούκα Μόντριτς . Ο Ουαλός διεθνής, έχει κερδίσει δύο Champions League και το Copa del Rey , σε τρεις σεζόν με τη Ρεάλ, σκοράροντας 65 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Γαλλία μέσος Πολ Πογκμπά τον «διαδέχθηκε» ως πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης περνώντας από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  με 105 εκτ. ευρώ, το καλοκαίρι. Ο μέσος της Ρεάλ  Τόνι Κρόος έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, που θα υπογράψει σήμερα στο Santiago Bernabeu.

Να σημειωθεί ότι  στην Ρεάλ έχουν απαγορευτεί οι μεταγραφές τις δύο προσεχείς (μεταγραφικές) περιόδους, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε από τη FIFA για το σπάσιμο των κανόνων σχετικά με την υπογραφή των ανήλικων αλλοδαπών παικτών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:15