31/03/2020 23:37:42

Για τον Ολάντ πιο επικίνδυνη και από την κρίση, η Τριερβελέρ

Για τον Ολάντ πιο επικίνδυνη και από την κρίση, η Τριερβελέρ - Media

Περισσότερο από την κρίση, την ανεργία και το χρέος της Γαλλίας, ο Φρανσουά Ολαντ φοβόταν και φοβάται, την πρώην σύντροφο του Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία όπως, μάλιστα αναφέρει η ανταποκρίτρια Μαρία Δεναξά, «απασφάλισε» την πιο ακατάλληλη στιγμή. Την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος ετοιμάζεται να ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία.

Η Τριερβελέρ tweetαρε χθες SMS, που της εστείλε ο Ολαντ το 2005 στο οποίο αποκαλεί χλευαστικά τους φτωχούς, «ξεδοντιάρηδες»!

Σύμφωνα με τα tweets της Τριερβελέρ, ο Ολάντ της έστειλε στις 31 Μαΐου του 2005, το ακόλουθο μήνυμα: «Είμαι με την φίλη μου την Μπερναντέτ (Σιράκ) σε μια μεγάλη εκδήλωση στο καντόνι της. Της κάνω ένα νούμερο «γοητείας». Αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς. Στην ομιλία της έκανε ένα καταπληκτικό σαρδάμ. Γέλασαν πολύ ακόμα και οι ξεδοντιάρηδες!»

Στο βιβλίο με τίτλο «Ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε να τα λέει αυτά», ο Ολάντ, χαρακτηρίζει προδοσία από την πρώην σύντροφο του, την αποκάλυψη ότι αποκαλεί τους πιο φτωχούς,  «ξεδοντιάρηδες» ενώ προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας:

“Της είπα: Βλέπω ανθρώπους που έρχονται προς τα εμένα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, είναι φτωχοί, δεν έχουν δόντια. Είναι ντροπιαστικό, είναι μια προδοσία. Όταν λέω ότι αγαπάω τους ανθρώπους, είναι αληθινό».

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, που έχει πολλά δηλητηριώδη βέλη για τον Ολαντ στην φαρέτρα της, ετοιμάζεται να του κάνει την ζωή πραγματικά δύσκολη. 
Όσοι γνωρίζουν λένε ότι το βιβλίο-"βιτριόλι" «Ευχαριστώ για την στιγμή», δεν θα είναι τίποτα μπροστά στα «άπλυτα» του Ολαντ που θα βγάλει στην φόρα η Τριερβελέρ, το προσεχές διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.